Jeg er 29 år gammel, men indtil jeg blev 20, havde jeg ikke drømt om at åbne en bog om forretning eller digitale medier. Siden jeg for første gang tog min undervisning seriøst i 2007 - da jeg begyndte på handelgymnasiet, har jeg målrettet dannet mig en karriere i den digitale verden. Jeg har læst utallige bøger, guides og artikler om emnet - udover studierne på mine uddannelser og lært af praktisk erfaring fra egne iværksætterier og projekter. Jeg har etableret en håndfuld webshops, designet utallige hjemmesider og landingpages for både små og store virksomheder og iværksat et par virksomheder. Den første virksomhed jeg startede, solgte jeg 2 år senere for et symbolsk 5-cifret beløb. Allerede under de første år under min gymnasielle uddannelse, udfordrede jeg egne kompetencer, ved at planlægge og administrere en hjemmeside med 25 frivillige, som 2 år senere blev Dansk Amerikansk Fodbold Forbunds officielle nyhedsmedie. Efter nogle års arbejde med hjemmesider flyttede jeg fokus til webshops, som jeg i dag arbejder med på fuldtid. Jeg synes det er spændende at skabe vækst på webshops og kan relatere en online success til en sejr på landevejen. Det er ikke unormalt at bruger jeg mellem 60-100 timer om ugen på at arbejde og dygtiggøre mig inden for trafikskabelse, kundeoplevelser, design og salg på webshops. Jeg har arbejdet med flere webshops bl.a. Outlet.dk, abbepolyhagen.com, Figataciclismo.comBoarRacing.com mf. og arbejder fuldtid med FitnessSport.seFitnessbutikken.com og Fitnessbutikken.dk. Jeg har derfor stærke kompetencer inden for sport- og livsstilsbranchen, men jeg har også designet og rådgivet firmaer om deres hjemmesider, i flere andre brancher. 

Jeg har arbejdet med content marketing, sociale medier, design, salg og SEO siden 2007 og har stor fokus på kvalitet fremfor kvantitet, unikke kundeoplevelser, tidsoptimering og økonomi. Fælles for mine arbejdsmetoder er, at jeg altid har fokus på samspillet (Den røde tråd) mellem design, marketing, forbrugerne og en sund forretning.

Det er ingen hemmelighed at jeg er ambitiøs, sætter ekstremt høje målsætninger og er passioneret omkring mit arbejde, men jeg elsker også at have det sjovt og nyde livet. Italien og Toscana er mit andet hjem og jeg elsker aktive udfordringer. Fitnesscenteret og cyklen er holder min krop og mit sind i balance, så jeg aldrig føler mig stresset. Jeg nyder mit arbejder, lige så vel som jeg nyder tapas og vin med mine kollegaer, venner, kæresten eller familien.

Jeg elsker at skabe ting! Jeg er iværksættertypen og har mange ideer, som jeg elsker at teste i virkeligheden, men min erfaring og fortid som cykelrytter og har lært mig at fokusere på mine mål. Men min kreative fantasi og mit iværksætterbehov, lærte mig i en tidlig alder at designe hjemmesider via CMS-systemer.

Jeg tænker content i alt hvad jeg gør, men har senere fundet ud af at jeg også kunne drage fordel af at lære om salg. Da jeg lærte om salg, fik jeg interesse for e-handel, hvor jeg kan skabe indhold, som skaber trafik og mersalg.